Susu Formula PREMIUM

SUSU NOUQMAN

untuk Anak-anak dan keluarga Ceria tanpa gangguan Sembelit, Selera Makan dan Masalah Antibodi.

KEBAHAGIAAN DALAM 7 HARI !!!

Susu Nouqman asli

Susu Nu’man Asli adalah keluaran Susu paling Premium NH Kids PLT.

Diformulakan dengan rumusan Langkah 2, Susu Nouqman Asli sesuai diminum dari usia 6 bulan. Susu Nouqman Asli sangat sedap dan pekat walau ia tidak menggunakan pemanis tambahan dan krimer.

Susu Nouqman Asli juga tinggi kandungan Omega 3 serta turut dilengkapi dengan 7 makanan tambahan,Taurina, dan Inulin. Ini menjadikan ia sesuai untuk mengubah tahap kesihatan ahli keluarga seperti lemah antibodi, terlalu kerap Demam, Selsema, Batuk, Kahak, Asma, dan kurang selera makan.

SUSU NOUQMAN VANILLA

Boleh mula diminum dari umur 1 tahun, Susu Nouqman Vanilla yang tinggi kandungan Susu Kambing dan Inulin sangat sesuai untuk anak-anak atau orang dewasa yang mengalami masalah sembelit, penghadaman dan masalah usus.

 

Selain itu, Susu Nouqman Vanilla yang lengkap bersama Taurina, DHA, Probiotik,Gam Arab dan 8 jenis makanan sunnah juga sesuai untuk mengubah tahap kesihatan ahli keluarga seperti lemah antibodi, terlalu kerap Demam, Selsema, Batuk, Kahak, dan Asma. Susu ini juga sesuai untuk anak-anak yang mempunyai masalah Eczema dan kurang selera makan

SUSU NOUQMAN COKLAT

Boleh mula diminum dari umur 1 tahun, Susu Nouqman Coklat juga tinggi kandungan Susu Kambing dan Inulin sangat sesuai untuk anak-anak atau orang dewasa yang mengalami masalah sembelit, penghadaman dan masalah usus.

 

Selain itu, Susu Nouqman Coklat yang lengkap bersama Taurina, DHA, Probiotik,Gam Arab dan 8 jenis makanan sunnah juga sesuai untuk mengubah tahap kesihatan ahli keluarga seperti lemah antibodi, terlalu kerap Demam, Selsema, Batuk, Kahak, dan Asma. Susu ini juga sesuai untuk anak-anak yang mempunyai masalah Eczema dan kurang selera makan

  • VItamin D 80% 80%
  • Vitamin A 60% 60%
  • VItamin B1 40% 40%
  • KARBOHIDRAT 70% 70%
  • VItamin B2 80% 80%
  • VItamin C 60% 60%

KECERIAANMU KEYAKINAN IBU

APA KATA MEREKA ?