PENTAGON MATH

Alat bantuan mengajar yang kreatif dan lengkap untuk anak menguasai sifir dengan mudah, cepat dan seronok dalam masa 3 jam dan dapat menjawab soalan operasi tambah dan tolak sepantas kilat secara congak sahaja.

NOUQMAN

Susu formula lengkap bersama Susu Kambing utk ubah kualiti hidup keluarga. Lebih bahagia bila anak tanpa sembelit, masalah demam-selsema-batuk dan berselera makan dengan nutrisi yang lengkap dan menyihatkan.

KITANI

ViTAMiNDA, vitamin minda awda 2 perasa disediakan iaitu Coklat dan Strawberi berbentuk tablet kunyahan sesuai untuk anak berusia 2 tahun hingga dewasa baik untuk Minda, Kesihatan Perut dan Antibodi Badan.

|

Apa kata mereka?

Pentagon Sifir

Betul Pentagon Sifir sangat menarik! Anak2 saya yang berminta untuk beraktiviti dengan pentagon sifir. Even saya tidur pun, anak sanggup kejut, sanggup kena marah sebab ganggu Mama tidur 😅

Pentagon Sifir

Saya dah dapat pentagon sifir anak saya harini dah kad ke 4. Alhamdulillah anak 7 tahun dah hafal dengan mudah.

Pentagon Sifir

Saya dah dapat pentagon sifir anak saya harini dah kad ke 4. Alhamdulillah anak 7 tahun dah hafal dengan mudah.

Pentagon Sifir

Memang berkesan. Anak-anak pun happy, adik berebut dengan abang nak jawab sifir. Dua-dua excited guna Pentagon Sifir ini.

Pentagon Congak

Woww… 1st time dengar kaedah best 10 ni…sangat mudah…Tak sabar nak ajar anak guna kaedah best 10 pro 😍

Pentagon Congak

bestt. mudah dan cepat faham !

Pentagon Congak

anak 6 tahun. dah belajar tambah tolak sendiri sebab minat. boleh turun kan ilmu ini kat anak 😊 

Nouqman Mam Mam Vege Food

Anak saya suka Mam Mam Vege. Buat bubur pun tak nak makan, tapi bagi Mam Mam Vege 2 sudu laju je makan. Senang, mudah dan cepat. Sesuai untuk bawak pergi travel.TERBAIK!

Nouqman Susu Coklat

Anak makin selera makan. Anak saya ni susu kalau bagi perisa coklat anak jadi sembelit. Tapi dengan Nouqman Alhamdulillah, sembelit pun tiada dah.

Nouqman Susu Vanilla

Adelia bila bab pilih susu dia agak cerewet tapi dengan susu Nouqman ni laju je dia minum siap bancuh sendiri. Katanya susu ni sedap memang kena dengan selera Adelia.

Kitani Vitaminda

Selepas terkena strok, bapa mertua saya sering lupa. Alhamdulillah daya ingatan bapa mertua saya bertambah baik setelah mengamalkan Vitaminda dari produk KiTANi.

Kitani Vitaminda

Saya seorang penggemar Vitaminda. Saya mengalami kesukaran untuk mengingati dan menghafal surah serta mempelajari Al-Quran. Dengan ada Vitaminda, Alhamdulillah dapat membantu ingatan saya untuk menghafal, mudah mengingati setiap apa yang saya pelajari dan baca.

Kitani Susu Kambing

Saya mula suka minum susu kambing ini setelah saya melihat perubahan pada kesihatan dan tubuh badan suami setelah ia mengamalkannya. Alhamdulillah badan saya juga semakin baik dan ada perubahan.

Kitani Madu

My mom baru seminggu makan madu ni terasa sakit otot semakin kurang dan badan terasa nyaman. My mom selalu mengadu sakit di bahagian lutut. Macam-macam ubat dah makan masih jua, tapi dengan madu ini baru berapa hari dah terasa sakit tu semakin berkurang.